A Random Food egy döntéstámogató, döntést helyettesítő rendszer, amellyel az online ételrendelés piacát kívánjuk megreformálni. Nem az éttermek és azok végtelen étlapjai vannak a fókuszban, hanem az ételek és az emberek felől közelítjük meg az ételrendelés mindennapos problémáját.
Egy tanuló algoritmus preferenciák (fennálló ételallergiák és -intoleranciák, esetlegesen követett étrend, nem kedvelt ételek és összetevők, valamint az étkezésre szánt összeg) alapján, véletlenszerűen választ egy ételt a közeli éttermek egyikéből a megrendelőknek, akiknek így kevesebb fejtörést és több időt biztosítunk nap mint nap.
Szerződött partnereink
(folyamatosan bővül)
- 36 Bisztró
- 50 Minutes Pizzéria
- Bazsalikom Kézműves Pizza
- Béla – bár, étterem, lakás, arborétum
- Boulevard Kitchen
- Byblos Budapest
- Élelem Étterem Budapest
- Étel Futár No. 1.
- Floga Grill
- GOAT Clean Food House
- Kakas Pizza
- Keksz Bár
- Kelet Kávézó és Galéria
- Kitchen of Health (átmenetileg zárva)
- Konfit
- MgTels Étterem és Pizzéria
- Mill’s Glutén- és Laktózmentes
- Nemo Fish & Chips & Salad
- Pizza Go
- Pizza Monkey Pest
- Rántotthús Mánia
- Sushi Sei
- Takebayashi
- TexMex13 (átmenetileg zárva)
- Veganéria Bisztró (átmenetileg zárva)
- Wokzilla wok & sushi
Ezek vagyunk mi

Andris (Szántó András, marketingvezető): “Laktózérzékeny, de mindenevő kisgyermekes apuka vagyok. Van kérdés?”
Barni (Vincze Barnabás, stratégiai vezető): “A fahéj rossz! Értem?”
Bianka (Geiger Bianka, gasztroszakértő): “Food designer és gasztroszakértő IBS-sel? Igen, ez vagyok én!”
Dorka (Pangl-Szarka Dorottya, dietetikus): “A saját táplálkozási problémáim vezettek el oda, hogy most már másoknak is tudok segíteni benne.”
ÖcSi (Belányi József, ügyvezető): “Nem vagyok válogatós, mindig mindent megeszek, amit szeretek.”
A dolog annyira új, annyira más, hogy új nevet is adtunk neki: étrendelés.
Médiamegjelenések: