Étrendelő kisokos kezdőknek és haladóknak

Étrendelő kisokos kezdőknek és haladóknak

Partneréttermek (folyamatosan bővül):

 • 36 Bisztró
 • 50 Minutes Pizzéria
 • Bazsalikom Kézműves Pizza
 • Béla – bár, étterem, lakás, arborétum
 • Boulevard Kitchen
 • Byblos Budapest
 • Élelem Étterem Budapest
 • Étel Futár No. 1
 • GOAT Clean Food House
 • Keksz Bár
 • Kelet Kávézó és Galéria
 • Kitchen of Health (átmenetileg zárva)
 • Konfit
 • MgTels Étterem és Pizzéria
 • Pizza Go
 • Pizza Monkey Pest
 • Rántotthús Mánia
 • Sushi Sei
 • Takebayashi
 • TexMex13
 • Veganéria Bisztró (átmenetileg zárva)
 • Wokzilla wok & sushi

Másfél percben elmondjuk, amit tudni kell a Random Foodról

Mi is az a Random Food?

A Random Food a nemdöntés szabadságát kínálja az online ételrendelés világában. Nem az éttermek és azok végtelen étlapjai vannak a fókuszban, hanem az ételek és az emberek felől közelítjük meg a rendelés mindennapos problémáját.

Algoritmusunk preferenciák (fennálló ételallergiák és -intoleranciák, esetlegesen követett étrend, nem kedvelt konyhák és összetevők, valamint az étkezésre szánt összeg) alapján megszűri partneréttermeink teljes kínálatát, és a fennmaradó ételek közül vagy véletlenszerűen választ neked ételt, amit az adott étterem ki is szállít, vagy a számodra megfelelő ételek közül te választhatod ki azt, amelyikhez éppen kedved van.

Hogyan működik az algoritmus?

Minden műhelytitkot nem kotyoghatunk ki, de azt eláruljuk, hogy több mint 650 összetevőt gyűjtöttünk össze az akácméztől a zsemlemorzsáig (érintve menetközben a paleolaj, a vegán sajt és a laktózmentes tejföl mellett a répát, a retket és a mogyorót is, természetesen), majd egyesével minden összetevőt megvizsgált dietetikusunk, és megállapította mindegyikről, hogy az EU által megszabott allergiáknak, illetve az általunk megadott étrendeknek megfelelnek-e.

Az így kapott, masszív mátrixra ráeresztjük partneréttermeink étlapját. Természetesen nem egyszerű étlapokról van szó, hiszen minden étel minden egyes összetevőjét tartalmazza a lista, így az algoritmus tökéletesen ki tudja szűrni az allergéneket, valamint az étrendbe bele nem illő hozzávalókat.

Hogyan működik az étrendelés?

A Random Food oldal első megnyitásakor nem szükséges regisztrálnod, de igyekeztünk a lehető legegyszerűbbre venni a folyamatot. Az irányítószám megadása után megkérdezünk az ételallergiádról, ételérzékenységedről (ha súlyos egészségügyi problémát okoz számodra egy összetevő, akkor itt is megkérünk, hogy inkább ne használd a szolgáltatást), valamint az általad követett étrendről. Ezután a konyhák és az összetevők közül választhatod ki azokat, amikkel nem szeretnél találkozni az általunk küldött ételben. Itt tudod megadni azt is, ha nem kérsz csípős kaját, sushit vagy éppen pizzát. Az összetevőknél pedig egyszerre nagyobb csoportokat is kizárhatsz, ha például nem szereted az aszalt gyümölcsöket. A folyamat során folyamatosan monitorozzuk kínálatunkat, így a jobb felső sarokban minden lépés után láthatod, hogy mennyi étel felel meg az addig beállított preferenciáknak. Hibaüzenet estén sajnos nem még nem vagyunk felkészülve rád, de nyugodtan írd meg nekünk (hello@randomfood.hu), mit kell tudnunk az étrendedről, és mi gőzerővel keresünk neked megoldást.

Maga az étrendelés viszont már tényleg a cseresznye az egyszerűség (gluténmentes?) tortájára nyomott (laktóz- és cukormentes?) tejszínhab tetején. A Random rendelés gomb megnyomása előtt lehetőséged van még kizárni néhány gyakoribb ételfajtát (Csípős, Magyar(os), Sushi, Pizza, Saláta). Ha a Random rendelés gombra nyomsz, megmutatjuk a neked megfelelő ételek minimális és maximális árát. A maximumot természetesen tudod csökkenteni, egészen a minimum összegig.

Ha elégedett vagy az árkategória beállításával, akkor alatta kiválaszthatod, hogy akarod-e látni a választott ételt vagy sem:

– Ha a Nem-re kattintasz, akkor már csak a személyes és szállítási adatokat kérjük, utána már érkezik is a levél az általunk választott étel összetevőivel és rendelésed egyéb részleteivel.

– Ha az Igen gombot választod, akkor megmutatjuk a választott étel nevét, összetevőit, az étterem nevét és a fizetendő összeget.
Amennyiben megfelel a választás, akkor a Megrendelem-re klikkelj, és a személyes és szállítási adatok megadása – bankkártyás fizetés esetén még néhány technikai lépés – után már küldjük is a fent már említett levelet.
Ha az Újat kérek gombot választod, akkor egy újabb, neked megfelelő ételt mutatunk – random. Ezt a tevékenységet addig folytathatod, amíg akarod, illetve ha neked tetszőt látsz, természetesen választhatod a Megrendelem gombot is, ami után jön a levél.

Az e-mail érkezése után, kérjük, öt percen belül jelezd nekünk (hello@randomfood.hu vagy +36302426070), ha bármilyen hibát találsz (Igen, akkor is, ha az email elolvasásakor jutott eszedbe, hogy nem zártad ki a rebarbarát, pedig szerinted a rebarbara gonosz). Ellenkező esetben kis türelmedet kérjük, és jó étvágyat kívánunk!

A rendelés után jöhet a regisztráció, amihez csupán a korábban megadott e-mail címedre és egy jelszóra van szükség. Ne aggódj, a rendszer megjegyzi minden korábbi választásod, így a következő belépéskor ezek szerepelnek a profilodban. A preferenciákat bármikor, akár minden rendelés előtt megváltoztathatod a Profil alatt.

Hogyan tovább?

Az algoritmust úgy állítottuk be, hogy a lehető legváltozatosabban válasszon neked ételt az általad megadott kereteken belül, szóval nyugodtan használd az oldalt rendszeresen.

Egyél te is random!

111 Shares